Nymark & Fogh Teknik profil

SPÅNTAGENDE ALUMINIUMSBEARBEJDNING:

Nymark & Fogh Teknik ApS er en særdeles erfaren og troværdig samarbejdspartner indenfor fremstilling af aluminiumskomponenter, evt. med efterfølgende overfladebehandling, vi tilbyder gerne totalløsningen der tilgodeser vores kunder.

Vi kan tilbyde en aktiv rolle som sparringspartner, når der er tale om rådgivning, udvikling af prototyper, eller ved serieproduktion og optimering af aluminiumskomponenter.

Ansvarlig produktion

Loyal samarbejdspartner

Nytænkende produktudvikling

NYMARK & FOGH ER EN ORDREPRODUCERENDE MASKINFABRIK, DER LEVERER TOTALLØSNINGER. 

Vores kernekompetence er spåntagende CNC bearbejdning på fleksible CNC maskiner samt afkortning af aluminiumsprofiler på automatsave, betjent af meget kompetente og engagerede medarbejdere. Vi kan tilpasse enhver kundes behov med andre led i værdikæden ved hjælp af et stort netværk.

Vi producerer alt fra et styk til flere tusind styks, og fremstiller prototyper i nært samarbejde med vore kunder. Hos Nymark & Fogh Teknik ApS lægger vi vægt på ekstrem fleksibilitet, udvikling af nye produkter og teknikker

VI TILBYDER:

Totalløsninger: stort og småt
Personlig betjening
Loyal samarbejdspartner
Omkostningseffektivt
Fokus på miljø og sikkerhed
Produktudvikling
Nytænkning
Kvalitet til aftalt tid

RÅDGIVNING

Vi rådgiver gerne om muligheden for at konvertere en komponent fra stål til aluminium med bl.a. vægtreducering for øje.

Vi er bl.a. leverandør til Biotech og medical branchen, kontakt os gerne for yderligere information om dine muligheder for fremstilling af aluminiumskomponenter hos Nymark & Fogh Teknik ApS.

Vi har maskinparken der er dedikeret til afkortning og bearbejdning af aluminiumskomponenter og aluminiumsprofiler.

VIDEN OG FLEKSIBILITET ER VORES STYRKE!

Vi begyndte vores mission i 2008, hvor ejer Søren Nymark Rasmussen startede som eneste ansat. I dag er både antal ansatte og omsætning mangedoblet. Virksomheden er 100% ejet af Søren Nymark & Gert Fogh.

Personlig betjening og sparring med vores kunder og samarbejdspartnere er stadig og vil altid være af høj prioritet. Bevidstheden om at være omkostningseffektiv er en stor del af vores succes. Med fokus på miljø og sikkerhed i vores processer og beslutninger, føler os godt rustet til at modtage fremtiden.

Nymark & Fogh Teknik er ISO 9001 certificeret
Det betyder, at vores ledelsestype er præget af høj kvalitet. Vi opfylder certifikatets krav om, at vores processer udspringer af struktur og overblik, samt kundernes behov. Samtidig opfylder vi som minimum alle krav og love vedrørende kvalitetssikring af vores ydelser.

Denne kvalitetsledelse kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gode i enhver henseende, bl.a. kan du som

kunde føle dig sikker og tryg i samarbejdet med Nymark & Fogh Teknik.

Kvalitet og aftale leveringstider er en selvfølgelighed hos os, og vi tager gerne ansvaret for logistikken

Vi er en virksomhed, der tager ansvar.
Derfor er vi GMC miljøcertificerede.

Vi er GMC miljøcertificeret. For os er det vigtigt at vise, at vi tager ansvar når det gælder bæredygtighed. 

Omsmeltning – i stedet for ny-produktion – af aluminium betyder at energiforbruget højest er 5% af det oprindelige, og udslippet af drivhusgasser reduceres med 95 %.

Vi er blevet tilkendt den grønne smiley af arbejdstilsynet

groen_smiley-removebg-preview